Marcus Birro värvas som expekts nye ambassadör

Nya expekt har värvat Marcus Birro som ny ambassadör samt inlett ett samarbete med Studio Allsvenskan. Marcus Birro kommer skriva krönikor och blogga på nya expekt samtidigt som sportpodden Studio Allsvenskan bland annat kommer att diskutera odds och erbjuda lyssnare möjligheten att vinna matchbiljetter. Under fotbolls-VM kommer även samarbetet märkas via TV- och radioreklam där Marcus Birros kärlek till fotboll kommer stå i centrum. Samarbetet är ett led i LeoVegas Groups strategi för att öka synligheten inom sportspel.

Under hösten startar nya expekt ett samarbete med journalisten Marcus Birro och den populära podden Studio Allsvenskan. Podden som startades 2017 har växt till en av Sveriges populäraste sportpoddar med en trogen och aktiv lyssnarskara som vill ta del av fotbollsvärldens allra senaste nyheter.

Samarbetet innebär bland annat att poddens lyssnare kommer få ta del av underhållande fotbollsnyheter, aktuella odds och möjligheten att vinna biljetter till matcher runt om i Europa. Marcus Birro blir förutom ambassadör även ny krönikör och bloggare på nya expekt där kunder kan ta del av fördjupade analyser och tankar om fotboll. Under vinterns fotbolls-VM kommer nya expekt och Birro att lansera TV- och radioreklam för att ytterligare uppmärksamma samarbetet och öka intresset i Sverige för sportspel.

LeoVegas Group har nyligen ingått exklusiva partnerskap med toppklubbarna Manchester City, Inter och Atalanta för att globalt öka synligheten inom sportspel. Med Birro som ambassadör på den svenska marknaden säkerställs att fler i Sverige får upp ögonen för den bästa spelupplevelsen samtidigt som de kan ta del av unikt och underhållande sportcontent.

“Marcus Birro är en unik poet och journalist som kommer bidra med sitt brinnande intresse för allt som har med fotboll att göra. Intresset för sportspel i Sverige är stort, och vi ser en ökad efterfrågan på mer content kring både sport och odds. För att erbjuda den bästa spelupplevelsen ser vi därför fram emot att samarbeta med Marcus Birro och Studio Allsvenskan – expekts spelare har mycket att se fram emot” säger Niklas Strandanäs, Sverigechef på LeoVegas Group.

“Det är med stor glädje som jag blir ambassadör för expekt. Att kunna erbjuda en rejäl portfölj av underhållning, av passion; både skrivande och podcast känns häftigt. Kärleken till fotbollen handlar mycket om känslor, och de vill jag sätta ord på. Både läsare och lyssnare kan förvänta sig hetlevrade och dedikerade texter och avsnitt som kommer bidra till att öka spänningen och upplevelsen. Som etablerad älskare av Serie A är jag också förväntansfull över samarbetet med både Atalanta och Inter. Dessutom är det fotbolls-VM mitt under mörkaste årstiden så det finns väldigt mycket att se fram emot – fotbollen är hetare än någonsin” säger Marcus Birro.

Marcus Birros krönikor och blogginlägg kommer att publiceras på: https://www.expekt.se/blog/birros-blog.